Mod'Arte Woningpresentatie Mod'Arte Woningpresentatie Mod'Arte Woningpresentatie Mod'Arte Woningpresentatie Mod'Arte Woningpresentatie

Deze woning werd binnen 3 dagen verkocht!

1024 402 A.W.
  • 0

Dit prachtige herenhuis uit 1895 bevindt zich aan een van de mooiste singels van Leiden.
De doelstelling was om het historische grachtenpand snel en voor een redelijke prijs te verkopen. De opdrachtgever besloot hiervoor, op advies van de makelaar, een offerte op te vragen bij Mod’Arte Verkoopstyling & Interieuradvies.
Om de opdrachtgever van een deskundig advies te voorzien is Mod’Arte de woning uitgebreid gaan bekijken en analyseren. Een grondig uitgewerkt advies is naar de opdrachtgever in Australië gezonden. Binnen een week was de opdrachtbevestiging binnen en kon Mod’Arte aan de slag.
Het enigszins verwaarloosde pand is ontruimd, geschilderd en vervolgens met huurmeubelen en accessoires ingericht.
Aanmelding bij Funda bleek overbodig omdat deze woning binnen 3 dagen werd verkocht voor nagenoeg de vraagprijs van 9 ton.

Pikant detail: Passanten keken vanaf de straat naar binnen en waren gecharmeerd van de sfeervol ingerichte, instapklare woning. Er waren maar liefst 3 kopers.
Zelfs in het prijssegment van bijna 1 miljoen is de vraagprijs nagenoeg gehaald door verkoopstyling.

Project: Tijdelijke inrichting met huurmeubelen en fotografie
Resultaat: Verkocht binnen 3 dagen

AUTEUR

A.W.

Mod’Arte Woningpresentatie (voorheen Verkoopstyling & Interieuradvies) is opgericht in 2005 en wordt geleid door Annette Weyand. Naast haar opleiding Nimeto (etaleren, presenteren en styling), heeft zij de Styling Academie in Rotterdam afgerond. Voor veel mode- en interieur zaken, musea, theaterprodukties, tentoonstellingen heeft zij de presentatie van interieur verzorgd.

Geschreven door: A.W.

Laat een reactie achter

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden.