Mod'Arte Woningpresentatie Mod'Arte Woningpresentatie Mod'Arte Woningpresentatie Mod'Arte Woningpresentatie Mod'Arte Woningpresentatie

1 jaar leeg in de verkoop, na inrichting binnen 3 maanden verkocht!

1024 402 A.W.
  • 0

huizenjacht

SBS6 op bezoek bij gestylde woning Mod’Arte Woningpresentatie

Tot ieders verbazing trok dit 3-laags herenhuis weinig tot geen bezoekers.
De eigenaar besloot Mod’Arte Woningpresentatie in te huren voor de inrichting. Alles stond er net picobello bij toen SBS6 met het programma Huizenjacht toevallig voorbij kwam. Zij waren op weg naar een woning die verderop in de straat te koop stond. Helaas bleek de woning niet representatief en het team stond met de handen in de haren. Wat nu ? In het voorbijgaan viel de door Mod’Arte gestylde woning in het oog. Door snel te kunnen schakelen met de verkopende makelaar konden de TV opname’s binnen een half gemaakt worden.

De gasten van SBS6 zijn als een blok gevallen voor dit herenhuis met veel oorspronkelijke detaillering. Ze wilde het dolgraag kopen. Helaas was een andere koper hen voor !

BILDERDIJKLAAN RIJSWIJK ZH
1 jaar in de verkoop
Project: Opknappen, schoonmaken, tijdelijke inrichting en fotografie
Resultaat: Verkocht binnen 3 maanden

 

AUTEUR

A.W.

Mod’Arte Woningpresentatie (voorheen Verkoopstyling & Interieuradvies) is opgericht in 2005 en wordt geleid door Annette Weyand. Naast haar opleiding Nimeto (etaleren, presenteren en styling), heeft zij de Styling Academie in Rotterdam afgerond. Voor veel mode- en interieur zaken, musea, theaterprodukties, tentoonstellingen heeft zij de presentatie van interieur verzorgd.

Geschreven door: A.W.

Laat een reactie achter

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden.