Mod'Arte Woningpresentatie Mod'Arte Woningpresentatie Mod'Arte Woningpresentatie Mod'Arte Woningpresentatie Mod'Arte Woningpresentatie

Bezichtigingen bleven uit!

1024 680 A.W.
  • 1

WAAROM ZOU IK INVESTEREN IN MIJN OUDE HUIS?
Investeren in mijn oude huis als ik toch ga verhuizen? Je zou je eerder kunnen afvragen, wat levert zo’n investering mij op? Een minimale investering in de presentatie van je huis is goedkoper dan een prijsverlaging. Een huis dat af is, trekt nou eenmaal meer kijkers, dus ook meer kopers! Kopers weten al heel snel, dit wordt mijn huis!

Woonkamer voor verkoopstyling  woonkamer na verkoopstyling

woonkamer voor verkoopstyling  woonkamer na verkoopstyling

Bezichtigingen bleven uit!
Deze charmante, vrijstaande woning trok weinig bekijks. Karakteristiek, goed onderhouden, op een uitstekende locatie gelegen en met een gunstige vraagprijs. Toch bleven bezichtigingen uit. Een aantal kinderen waren het huis uit en de verkopers wilden graag door met hun leven. Een voor de hand liggende stap zou een prijsverlaging zijn. In plaats daarvan besloten de verkopers, op advies van de makelaar, contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens de rondleiding werd duidelijk dat een kleine ingreep voldoende zou zijn om meer kijkers te trekken.

slaapkamer voor verkoopstyling  slaapkamer na verkoopstyling

Een optimale woningpresentatie voor een succesvolle verkoop
Gedateerde elementen en het ontbreken van een sfeervolle inrichting leken een succesvolle verkoop in de weg te staan. Mijn advies was om deze minpunten aan te pakken zoals het stucen en sauzen van het schoonmetselwerk, de schroten te verwijderen of wit te schilderen. Door enkele meubels te vervangen aangevuld met een accessoirespakket zou ik meer sfeer kunnen creëren. De verkopers hebben vanaf ons eerste gesprek volledig vertrouwen uitgesproken over deze aanpak. Naast verkoopstyling en professionele woningfotografie is de woning opnieuw aangemeld op Funda. Binnen 2 uur kreeg ik bericht van een enthousiaste eigenaar en makelaar dat er 5 bezichtigingen in de agenda stonden. Tijdens de eerste bezichtiging is er een bod uitgebracht!

80% van de door ons aangepakte woningen worden binnen 4 maanden verkocht; ook die van u!

Ben jij van plan om je huis te verkopen?
Wil je weten hoe ik je huis inricht voor de verkoop? En zorg dat er veel belangstelling is voor JOUW huis?
Laat u dan adviseren en bel mij.

Annette Weyand

www.mowp.nl
info@mowp.nl
Tel. nr. 06 535 002 83

AUTEUR

A.W.

Mod’Arte Woningpresentatie (voorheen Verkoopstyling & Interieuradvies) is opgericht in 2005 en wordt geleid door Annette Weyand. Naast haar opleiding Nimeto (etaleren, presenteren en styling), heeft zij de Styling Academie in Rotterdam afgerond. Voor veel mode- en interieur zaken, musea, theaterprodukties, tentoonstellingen heeft zij de presentatie van interieur verzorgd.

Geschreven door: A.W.

Laat een reactie achter

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden.