• WINNER BEST OF HOME STAGING & CLIENT CARE OF IAHSP – INTERNATIONAL ASSOCIATION OF HOME STAGING PROFESSIONALS FOR 2019, 2020 & 2021!

Mod'Arte Woningpresentatie Mod'Arte Woningpresentatie Mod'Arte Woningpresentatie Mod'Arte Woningpresentatie Mod'Arte Woningpresentatie

FOTOGRAFIE

Mod’Arte Woningpresentatie is gespecialiseerd in de presentatie, styling en fotografie van uw te koop staande woning met als doel uw huis sneller te verkopen of te verhuren voor de hoogste verkoopprijs.

Als interieurstyliste weet ik als geen ander hoe belangrijk een goede woningpresentatie of bedrijfspresentatie is. Voor de verkoop van woningen of de verhuur van bedrijfsonroerend goed is ook professionele fotografie van uw huis onmisbaar, om de beste eerste indruk te maken. Met de juiste apparatuur, ervaring en vooral door het juiste gevoel voor sfeer en compositie levert Mod’Arte onderscheidend werk. Ik werk bij voorkeur met natuurlijk licht en zonder extreme groothoek.
Door foto-nabewerking wordt elk huis of bedrijfspand van zijn beste kant getoond, met de doelstelling om meer bezichtigingen te realiseren en zo een woning of bedrijfspand sneller te verkopen of verhuren.
Door met natuurlijk licht te fotograferen zorg ik voor een stijlvolle en natuurgetrouwe weergave van elke ruimte. Alle foto’s worden zorgvuldig nabewerkt zodat de fotoserie goed op elkaar aansluit zonder kunstmatig te ogen. Een professionele fotoreportage is belangrijk voor een optimale woning- c.q. bedrijfspresentatie.

Onze kennis en inzet wordt ook door projectontwikkelaars, makelaars en beleggers of banken ingezet om strategische doelen te bereiken.
Maak een vrijblijvende afspraak.

Dit appartement kenmerkt zich door verschillende originele en authentieke details zoals de kamer en suite, het fraaie glas in lood, de schouwen en paneeldeuren. Deze fraaie woning ligt in het Museumkwartier vlakbij de Van Baerlestraat en de P.C. Hoofdstraat.