Hoe

  HOE

  Bijvoorbeeld door de inzet van een professionele woningpresentatie, meubelverhuur, professionele fotografie, schilderwerk, tuinrenovatie, verlichting …
  Kortom alles wat nodig is om uw woning wel snel te verkopen. Altijd gericht op de doelgroep. Een evenwichtig, sfeervol ingericht en goed onderhouden huis trekt meer aandacht en verkoopt daardoor sneller.  

  Hoe werkt het
  Mod’Arte Woningpresentatie in Bussum speelt professioneel in op alle factoren die een potentiële kijker tot koper maakt. Wij weten de eerste indruk optimaal te benutten en uw kansen tot verkoop aantoonbaar te vergroten. Daarom worden maar liefst 80% van de door Modarte gestylde woningen binnen 4 maanden verkocht! Ook die van u!

  Wat kost dat 
  De vraag zou uiteraard eerder moeten zijn; wat levert mij dat op … ?
  In vrijwel alle situaties staat de investering in Mod’Arte Woningpresentatie in geen verhouding tot de behalen besparing op bijvoorbeeld hypotheeklasten en overige woonlasten.

  Kortom; wij informeren u graag persoonlijk over wat er voor uw te koop staande woning precies nodig is zodat u snel kunt verkopen tegen een goede prijs.
  Wij geven u graag tips om uw huis sneller te verkopen.