Mod'Arte Woningpresentatie Mod'Arte Woningpresentatie Mod'Arte Woningpresentatie Mod'Arte Woningpresentatie Mod'Arte Woningpresentatie

Jouw huis als etalage?

892 583 A.W.
  • 1

“Stylisten maken van uw huis een etalage”. Een tekst die ik regelmatig voorbij zie komen. Je huis met een etalage vergelijken? Klopt dat? Deels wel, ja.

Met 20 jaar ervaring in het etalage- en reclamevak en 10 jaar als vastgoedstylist zie ik overeenkomsten. Maar ik zie ook even zo veel verschillen.
In de winkels van mijn klanten lagen alle artikelen voor het grijpen voor een optimale presentatie van hun etalage. Bij een woonhuis ligt dat anders. Voor beide geldt dat je de juiste prijs hanteert en kiest voor een goede verkoper. In een etalage presenteer je producten, die qua sfeer passen bij de collectie en het imago. Een huis presenteer je door de juiste beleving te creëren met sfeer.

In een bewoond huis liggen de benodigde artikelen niet voor het grijpen. En trek je ’s avonds de gordijnen dicht, dan wil je niet in de kijker staan. Je kijkt naar afwerking en kleurgebruik. Je moet het doen met de meubelen die er zijn en maakt een logische en overzichtelijke indeling. Al dan niet aangevuld met accessoires.

Opvallen en eruit springen!
Het komt allemaal neer op het aanspreken van de doelgroep, het verhogen van de attentiewaarde of het vertalen van een boodschap; het gaat erom dat je opvalt, eruit springt en onderscheidend bent. Zorgen dat een kijker een koper wordt! Opvallen en eruit springen!

vastgoedstyling vastgoedstyling 

Op Funda zonder professionele uitvoering?
Professionele styling en fotografie verhogen de attentiewaarde van te koop staande huizen met een in het oog springende woningpresentatie. Een presentatie die aanspreekt en prikkelt. Bezoekers verleiden op Funda en van een kijker een koper maken.
En nee… met verleiden bedoel ik niet dat woningpresentatie gaat over het plaatsen van een stoel voor een scheur in de muur. Of wegschilderen van vochtplekken op het plafond. En je wil al helemaal niet dat ze de pluspunten van je huis over het hoofd zien en die overlaten aan de verbeelding van de koper. Geloof me, ik spreek uit 30 jaar ervaring en dat is de toegevoegde waarde waarmee ik het verschil maak.

Of ik succesvoorbeelden wil noemen? Jazeker! Ik verheug mij erop je in een persoonlijk gesprek te overtuigen van de kracht van woningpresentatie als marketingtool. En als je mij een huis laat aanpakken, zal je blij verrast zijn met het resultaat.

Mod’Arte Woningpresentatie
M: 065 – 350 02 83
E: info@mowp.nl
I: www.mowp.nl

L: www.linkedin.com/in/annetteweyand
F: www.facebook.com/ModArteVerkoopstylingInterieuradvies

AUTEUR

A.W.

Mod’Arte Woningpresentatie (voorheen Verkoopstyling & Interieuradvies) is opgericht in 2005 en wordt geleid door Annette Weyand. Naast haar opleiding Nimeto (etaleren, presenteren en styling), heeft zij de Styling Academie in Rotterdam afgerond. Voor veel mode- en interieur zaken, musea, theaterprodukties, tentoonstellingen heeft zij de presentatie van interieur verzorgd.

Geschreven door: A.W.
1 reactie

Laat een reactie achter

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden.