Mod'Arte Woningpresentatie Mod'Arte Woningpresentatie Mod'Arte Woningpresentatie Mod'Arte Woningpresentatie Mod'Arte Woningpresentatie

Meubelhuur

MEUBELHUUR biedt dé oplossing voor leegstaande woningen

Richt uw huis tijdelijk sfeervol in met huurmeubelen van Mod’Arte.

Staat uw woning leeg of is deze minimaal ingericht… denk dan eens aan Meubelhuur. Op Funda of andere vastgoedsites is het voor websitebezoekers lastig om onderscheid te maken tussen diverse lege ruimten. Potentiële kopers kunnen een koopwoning door het ontbreken van inrichting niet goed beoordelen. Het huren van meubels is een gerichte oplossing om ruimten een bestemming te geven. Mod’Arte Woningpresentatie biedt dé oplossing door leegstaande woningen tijdelijk in te richten met meubilair en accessoires, waarmee de potentiële koper van uw huis wordt verleid tot het maken van een afspraak voor een bezichtiging, om uit te komen bij het ultieme resultaat.. de verkoop van uw woning! Mod’Arte zal zich, in overleg met haar opdrachtgever, altijd richten op de doelgroep en weet als geen ander op welke manieren de unieke eigenschappen van een woning te benadrukken en te presenteren. Wij kunnen elke woning op korte termijn verkoopklaar opleveren!
Wilt u een prijs ontvangen? Vraag eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij adviseren u graag bij de keuze voor uw inrichting en kunnen u volledig ontzorgen!
Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op!

Meubelhuur modelwoning appartement senioren

Meubelhuur leegstaande woning

Accessoirespakket eengezinswoning