Mod'Arte Woningpresentatie Mod'Arte Woningpresentatie Mod'Arte Woningpresentatie Mod'Arte Woningpresentatie Mod'Arte Woningpresentatie

Wat levert mij dat op?  In vrijwel alle situaties loont uw investering in Mod’Arte. Zo bespaart u op uw hypotheeklasten en overige woonlasten. Hoe? Mod’Arte Woningpresentatie (voorheen verkoopstyling) creëert meerwaarde en werkt ondersteunend aan de makelaar en verkoper. Wilt u weten hoe wij voor anderen hun huis sneller verkopen? En dat tegen een goede prijs? Maak dan ook een vrijblijvende afspraak.

WAAROM?
Omdat een eerste indruk bepalend is of uw woning ook werkelijk geïnteresseerde kopers oplevert. We weten ook precies wat kopers afschrikt!
U door verkoopstyling meer potentiële kopers aantrekt voor een bezichtinging. Ruim 80% van de mogelijke kopers niet door de persoonlijke sfeer van uw woning heen kijkt.
U door een snelle verkoop sterk bespaart op de lopende kosten van de woning. U uw woning wilt verkopen tegen de beste prijs. Uw gestileerde woning doorslaggevende aantrekkingskracht op foto’s heeft. 80% van de gestylde woningen binnen 4 maanden verkocht worden. Een minimale investering in de verkoopstyling van uw woning altijd gunstiger is dan een prijsverlaging.

HOE?
Bijvoorbeeld door de inzet van een professionele woningpresentatie, meubelverhuur, schilderwerk, professionele fotografie, films en/of 3d-impressies en tuinrenovatie.
Kortom alles wat nodig is om uw woning wel snel te verkopen. Altijd precies afgestemd op de doelgroep van uw woning.

WAT KOST HET?
De vraag zou uiteraard eerder moeten zijn; wat levert mij dat op? In vrijwel alle situaties staat de investering in Mod’Arte in geen verhouding tot de behalen besparing op bijvoorbeeld hypotheeklasten en overige woonlasten. Kortom; wij informeren u graag persoonlijk over wat er voor uw woning precies nodig is zodat u snel kunt verkopen tegen een goede prijs.