Mod'Arte Woningpresentatie Mod'Arte Woningpresentatie Mod'Arte Woningpresentatie Mod'Arte Woningpresentatie Mod'Arte Woningpresentatie

Referenties

John van der Veen

Na de eerste bezichtigingen in ze woning kregen wij veel positieve reacties, de woning was netjes en goed afgewerkt.
Echter werd er ook vaak gezegd dat de ruimte in de woonkamer te klein was. Wat een onzin, de woonkamer is lekker knus, gezellig etc.. althans… wij keken niet met dezelfde ogen als de kopers.

Annette had direct door wat het probleem was en kwam met kundig advies. Met een likje verf, het schuiven van meubels en spullen uit de kamer halen was de indruk meteen anders; veel ruimtelijker. De reacties van de potentiële kopers waren met betrekking tot de woonkamer significant anders en de woning is kort daarna verkocht.

Wij hebben Annette niet alleen gewaardeerd door haar kennis en ervaring maar haar respectvolle en persoonlijke aanpak. Dank je wel!

Helene van Melle

Door de re-styling van Annette is de verkoop van ons huis vlot verlopen, dit heeft een enorme invloed gehad! Wat was ik blij met Annette, die met super (en vaak minimale) tips je huis net veel leuker maakt! En er ook nog even hele mooie nieuwe meubels naar binnen schuift. Van die meubels die je geweldig vindt maar niet weet waar je die moet vinden. Annette geeft advies, denkt mee en weet de juiste meubels en accessoires voor je te vinden. Annette voelt goed de stijl en voorkeur van iemand aan, heeft geweldige voorstellen, ontzorgt, en is gewoon bijzonder prettig om mee samen te werken! Nogmaals heel veel dank, Annette!!

 

 

Bart Doorenbos

Het was heel fijn werken met Annette. Als je je huis verkoopt is het belangrijk er objectief naar te kijken vanuit het oogpunt van een mogelijke koper. Dat is moeilijk als je al jaren in dat huis woont. Annette is er een ster in. Ze geeft simpele maar effectieve adviezen, maakt gebruik van bestaande spullen en je kunt eventueel ook items huren. Het was een succesvolle samenwerking. Bedankt!

Loes Helsloot

Annette is een zeer inspirerende vrouw die snel ziet welke elementen en meubels in een huis passen en welke niet. Ons huis heeft zij voor de verkoop gerestyled en mede daardoor was het binnen vijf dagen verkocht. In het begin dachten we: mooi niet. Ons interieur is prachtig en hoeft geen verandering.. Maar toen dachten we: wie zijn wij dat we daar over kunnen oordelen? Wie zijn straks de kijkers? Waarschijnlijk een stuk jonger dan wij. En waar houden die van? De makelaar en Annette hebben er verstand van en zij weten het beter dan wij. Dus is Annette gekomen en hup: de helft van onze meubels naar de opslag en zelfs een muur opnieuw geverfd: Rijks warm grijs. Het resultaat was verbluffend. Wat een ruimte ineens! En die opstelling! Veel beter! We hebben zelfs na de verkoop aan Annette advies gevraagd voor het interieur, de kleuren en de opstelling van de meubels in ons nieuwe huis dat momenteel wordt gebouwd en we weten nu al: dat wordt een paleisje! Dank, Annette voor je hulp en bovenal voor de gezellige sfeer die je met je mee brengt.

 

 

Dennis Mikkelsen

Annette heeft ons geholpen met de styling van ons huis voor de verkoop en ik kan Annette, en het stylen van je huis voor verkoop, zeer aanbevelen!

Ik heb de indruk dat er in Nederland vaak nog wat onwennig aangekeken wordt tegen styling voor verkoop. Dat is mijn ogen onterecht. Een huis kopen is emotie, de eerste indruk telt en een heel erg goed verkoopresultaat tikt voor jou als verkoper doorgaans sneller aan dan sparen.
Styling is dan ook een hele slimme investering: het verdient zich dubbel en dwars terug, óók in een tijd dat overbieden de norm is.
(meer…)

Jet Biggelaar Amsterdam

Annette heeft op ons verzoek de flat van mijn moeder gestyled. Een leuke flat met een mooi uitzicht maar redelijk gedateerd. (Mijn moeder was 87).
Annette heeft er een prachtige en lichte flat van gemaakt waarbij de kwaliteit van de flat optimaal werd geaccentueerd. Ze heeft echter meer gedaan; door in elke kamer een voorwerp, een schilderij, een opstelling van mijn moeder te behouden, bleef het ook een beetje mijn moeders huis en dat was heel bijzonder.
De flat is binnen twee maanden voor de vraagprijs verkocht.

https://www.linkedin.com/in/annetteweyand/

Valerie Houpperichs

Annette! Ontzettend bedankt voor je styling en fotografie van mijn appartementje voor verkoop. Door jouw vlotte en goede interieurstijl werd niet alleen goed zichtbaar hoeveel mogelijk is op zo’n klein oppervlak (het hele grote bed en het bureautje vond ik de toppers :-)). Maar ook dacht ik even ‘wat is het leuk geworden, ik wil niet meer verkopen!’ 😉 dankjewel en tot een volgende keer!

 

Laetitia Ruchtie

Bij de verkoop van een huis komt veel kijken, veel georganiseer maar ook emoties. Het is dan heel fijn dat er iemand is die objectief naar het te verkopen huis kan kijken en het verkoop gereed maakt. Een goede advertentie is het halve werk zeg maar. En dat is wat Annette doet. Zij zorgt dat het huis een professionele, universele uitstraling krijgt, geheel in lijn die optimaal aansluit bij de behoefte van de doelgroep. Dankzij Annette hebben wij ons huis snel verkocht. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.

Jessica Prins
Wij hebben voor de verkoop van ons huis gebruik gemaakt van de diensten van Annette voor fotografie en styling. Het was een prettige samenwerking en het is ons heel goed bevallen. Wij werden goed geadviseerd en totaal ontzorgd doordat zij alles regelde voor ons. De foto’s van het huis zijn fantastisch geworden en de aanpassingen van de inrichting voor de verkoop was ook heel mooi. Wij vroegen ons zelf af waarom we dit niet eerder hadden gedaan, want ons huis werd er veel mooier door! Het huis is snel verkocht en dat is mede door de mooie styling van Annette gekomen.

Brian Oostenbrink

Ik ben onlangs verhuisd naar een nieuwe woning en heb de oude woning opgeknapt en die stond daarna dus leeg. Een bijzonder object (en aan de prijs) dat niet een breed publiek aanspreekt. En een leeg huis spreekt helemaal niemand aan. Ik zag er dan ook tegenop om op zoek te gaan naar een goede stylist die mij niet alleen goed kon adviseren maar mij ook van een bij het huis passende tijdelijke inrichting kon voorzien. En de hele rompslomp van het regelen kon besparen. Dat ik daartegen opzag was terecht. Veel aanbod maar weinig kwaliteit, inzicht en ervaring. Een aantal aanbieders op bezoek gehad en offertes ontvangen maar ik had er weinig vertrouwen in. Veel standaard en enigszins goedkoop ogende inrichting en accessoires wat niet passend was bij mijn huis. (meer…)

Daniela Havering

Via onze verkoop makelaar kwamen wij Annette tegen. Binnen 1 1/2 dag heeft zij ons huis gerestyled. Naast het gebruik van enkele gehuurde meubelstukken heeft zij onze eigen meubels opnieuw gearrangeerd. Ook moesten enkele van onze meubels tijdelijk ‘uit het zicht’ verdwijnen. Wij stonden helemaal versteld van het resultaat. Annette heeft oog voor detail, een goed inschattingsvermogen van combinatie en style, en een tijdloze volwassen smaak. Het huis werd op dag 1 van de bezichtigingen en met een flinke overbieding verkocht. De investering van een styliste hebben wij meer dan terug verdiend. Wij vonden het zelfs jammer dat wij zelf nooit in ons gestylde huis hebben gewoond, zodat wij hebben besloten om Annette te vragen ons nieuwe huis voor ons in te richten, om deze keer zelf ervan te genieten.

 

 

 

Ronald Bosma

We moesten het appartement van onze vader van 91 jaar verkopen die naar een verzorgingshuis was gegaan. Zelf zijn we aan de slag gegaan om het appartement wat te stylen met de achtergebleven meubels. Ondanks de goede huizenmarkt was er weinig animo voor het prachtig gelegen appartement.

(meer…)

We hebben het telefonische advies van Annette erg gewaardeerd. Ze heeft met ons doorgesproken hoe we ons huis beter kunnen presenteren op funda.
Ze heeft (onder andere) aangegeven dat de fotopresentatie nog beter kan, nadat we de woonkamer hadden opgeknapt. Van belang was om donkere muren/kozijnen wit te  maken. Dit hebben we onlangs in een weekend gedaan. De woonkamer is nu een stuk lichter geworden en er zijn nieuwe foto’s op Funda gezet. Annette heeft ons in korte tijd van een goed en deskundig advies voorzien.

Frank en Reinske Reekers


Thea en Peter Slingerland

“We zijn bij Annette terechtgekomen via mijn broer/zwager die zelf makelaar is en goede ervaringen met haar heeft. We rekende op goede tips, zodat wij ons huis zouden verkopen. Ons huis stond al maanden te koop en trok onvoldoende kijkers en dus geen koper. Onze verwachtingen zijn helemaal uitgekomen omdat ons probleem is opgelost doordat ze ons huis bekeek door de ogen van kopers en zo aanpassingen kon verrichten. Wij hebben de samenwerking en begeleiding met Annette als erg leuk ervaren. Ze heeft ons goede en nuttige tips gegeven bij het aanpakken van o.a. gedateerde elementen zoals het laten stucen van schoonmetselwerk, het schilderen van schrootwerk en de styling met een paar andere meubelen aangevuld met een accessoirespakket. Na plaatsing van de nieuwe foto’s op Funda stonden er binnen 2 uur 5 bezichtigingen in dezelfde week. Dit resulteerde in 2 biedingen en ons huis was verkocht! Wij bevelen haar zeker aan bij andere verkopers. Ga vooral zo door!”

Ons huis stond gedurende 3 jaar leeg in de verkoop. Na inrichting binnen 5 dagen verkocht voor de verkoopprijs! Omdat we zo gecharmeerd waren (en zijn) van jouw deskundigheid hebben we je vervolgens gevraagd om ons nieuwe stekkie op Texel in te richten. Het resultaat is in één woord: verbluffend! Hoe het nu geworden is: veel groter, lichter, ruimer, sfeervoller enz. Geweldig dus. Wij bedanken je dan ook van harte voor je inzet en deskundigheid.

Carrie en Gerard Vélu

Ineke van den Berkmortel

Nadat we veel meubels verhuisd hadden naar ons nieuwe appartement, was de sfeer in ons oude appartement heel anders en kwam het niet tot haar recht. Na een frisse blik van Annette en goed advies dat ik ook allemaal op heb gevolgd ( schilderwerk binnen buiten, antieke schouwen vrijmaken, kasten verwijderen, een borrelplek in de keuken creëren en het huis grotendeels opnieuw inrichten met huurmeubels) Zo kwam het appartement weer helemaal tot haar recht en was het snel verkocht. Bovendien is het heel prettig en snel schakelen met Annette!


Merel Feenstra

Wat heb jij ons fijn geholpen bij de styling van ons huis voor de verkoop! Onze woning was na jouw styling binnen 1 week verkocht! Helemaal super. En het was gewoon ook allemaal helemaal prachtig. Fijne samenwerking. Goed werk Annette. Veel dank!


Frans Post

Ongelofelijke transformatie van mijn huis en in een week verkocht !!! Super gedaan, Annette – het zag er echt geweldig uit!! Wat een service …… bedankt, Frans

 


Erik Bosman

Annette, ik wil je heel hartelijk danken voor je deskundige advies met betrekking tot de manier van verkopen van ons huis. Fijn dat je je licht hierover hebt willen laten schijnen en dat je ons verder hebt kunnen helpen. We gaan direct aan de slag.


Monique Somaroe

“Mijn appartement is binnen 24 uur verkocht! Boven de vraagprijs! Jouw begeleiding heb ik als uiterst plezant ervaren. Annette is zeer kundig , ziet door de bomen wél een mooi huis. (meer…)

  • 1
  • 2