Op Funda zonder professionele styling?
  Professionele styling bij verkoop van uw woning, verhoogt de attentiewaarde van te koop staande huizen met een in het oog springende woningpresentatie. Een presentatie die aanspreekt en prikkelt.
  Wij weten bezoekers te verleiden op Funda en van een kijker een koper te maken.
  Wilt u weten hoe wij voor anderen hun huis sneller verkopen?
  Maak dan een vrijblijvende afspraak.

  Modelwoning

  VERKOOPSTYLING
  Bij verkoopstyling of vastgoedstyling zorgen we voor een optimale presentatie van het huis, alvorens het op de markt te zetten. Deze voorbereidingen zijn van groot belang om te verkopen of te verhuren binnen de kortst mogelijke tijd, tegen de hoogst mogelijke prijs. Door alle positieve eigenschappen van het huis te benadrukken raken kopers eerder geïnteresseerd.
  Een woning zal met een juiste presentatie zichtbaar opvallen tussen andere huizen die te koop staan. De woning kan met minimale aanpassingen een goede eerste indruk maken, gericht op een zo breed mogelijk kooppubliek.

  Essentiële technieken van verkoopstyling zijn:

  • zorgen voor een goede afwerking dus geen achterstallig onderhoud
  • ruimte en overzicht creëren
  • het neutraliseren en depersonaliseren van de woning
  • de positieve eigenschappen van een woning naar boven te halen
  • meubels verplaatsen of opslaan, een ruimte logisch en overzichtelijk indelen
  • sfeer creëren door middel van kleur, verlichting en accessoires op de juiste manier te gebruiken

  INTERIEURSTYLING
  Met interieurstyling helpen we de bewoners weer meer plezier te hebben van hun woning. De verlangens en wensen van alle bewoners van het huis worden vastgelegd. Daarbij gaan we uit van de persoonlijke smaak van de bewoners. Bij interieurstyling veronderstellen we dat de bewoners voor langere tijd in de woning blijven wonen. We kijken door de ogen van de bewoner, helpen hen om zo lang mogelijk plezier te hebben van hun huis en houden rekening met hun wensen. Interieurstyling helpt om een woning gezellig, praktisch en smaakvol in te richten.

  WAT IS HET VERSCHIL?
  Bij verkoopstyling wordt de woning neutraal gemaakt en gedepersonaliseerd. Verkoopstyling is bedoeld om zo kort mogelijk in de woning te blijven wonen.  De bewoners nemen tijdelijk afstand van hun persoonlijke sfeer en bezittingen. De woning wordt tijdelijk ingericht om een zo breed mogelijk publiek aan te spreken. We kijken dan door de ogen van de potentiële koper. In sommige gevallen overweegt de bewoner zijn huis niet te verkopen. Klik hier voor voorbeelden van verkoopstyling, woningpresentatie en fotografie.