Mod'Arte Woningpresentatie Mod'Arte Woningpresentatie Mod'Arte Woningpresentatie Mod'Arte Woningpresentatie Mod'Arte Woningpresentatie

Ronald Bosma

We moesten het appartement van onze vader van 91 jaar verkopen die naar een verzorgingshuis was gegaan. Zelf zijn we aan de slag gegaan om het appartement wat te stylen met de achtergebleven meubels. Ondanks de goede huizenmarkt was er weinig animo voor het prachtig gelegen appartement.

Via onze makelaar kwamen we in contact met Annette. Tijdens onze kennismaking werden we al snel enthousiast over haar ideeën, kijk op de zaak en haar no nonsense aanpak. Na een uitgebreide offerte waarin helder de kosten uiteen werden gezet zijn wij met Annette in zee gegaan. Het appartement is leeg gemaakt, voorzien van een nieuwe vloer en plinten, van binnen geschilderd en als klap op de vuurpijl volledig gemeubileerd met werkelijk prachtige meubels en accessoires. Nadat Annette klaar was stapte we in een totaal nieuwe wereld. Werkelijk ongelofelijk. Ze laat niets aan het toeval over. Zelfs de fotografie wordt summier voorbereid voor het beste resultaat. En ja, het appartement is binnen week verkocht boven de vraagprijs waarbij we de investering dubbel en dwars hebben terug verdiend.

Wat wij als zeer prettig hebben ervaren is het team waarmee Annette werkt. Correcte mensen met kennis van zaken. Er is veel werk verzet en dat in korte tijd. Annette zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Het mooiste was dat zij ons volledig heeft ontzorgd. Wij raden haar dan ook graag aan en zouden bij een volgende gelegenheid meteen naar haar toestappen. Annette bedankt !

Ronald Bosma