Mod'Arte Woningpresentatie Mod'Arte Woningpresentatie Mod'Arte Woningpresentatie Mod'Arte Woningpresentatie Mod'Arte Woningpresentatie

Archives

John van der Veen

150 150 A.W.

John van der Veen

Na de eerste bezichtigingen in ze woning kregen wij veel positieve reacties, de woning was netjes en goed afgewerkt.
Echter werd er ook vaak gezegd dat de ruimte in de woonkamer te klein was. Wat een onzin, de woonkamer is lekker knus, gezellig etc.. althans… wij keken niet met dezelfde ogen als de kopers.

Annette had direct door wat het probleem was en kwam met kundig advies. Met een likje verf, het schuiven van meubels en spullen uit de kamer halen was de indruk meteen anders; veel ruimtelijker. De reacties van de potentiële kopers waren met betrekking tot de woonkamer significant anders en de woning is kort daarna verkocht.

Wij hebben Annette niet alleen gewaardeerd door haar kennis en ervaring maar haar respectvolle en persoonlijke aanpak. Dank je wel!

Helene van Melle

150 150 A.W.

Helene van Melle

Door de re-styling van Annette is de verkoop van ons huis vlot verlopen, dit heeft een enorme invloed gehad! Wat was ik blij met Annette, die met super (en vaak minimale) tips je huis net veel leuker maakt! En er ook nog even hele mooie nieuwe meubels naar binnen schuift. Van die meubels die je geweldig vindt maar niet weet waar je die moet vinden. Annette geeft advies, denkt mee en weet de juiste meubels en accessoires voor je te vinden. Annette voelt goed de stijl en voorkeur van iemand aan, heeft geweldige voorstellen, ontzorgt, en is gewoon bijzonder prettig om mee samen te werken! Nogmaals heel veel dank, Annette!!

 

 

Bart Doorenbos

150 150 A.W.

Bart Doorenbos

Het was heel fijn werken met Annette. Als je je huis verkoopt is het belangrijk er objectief naar te kijken vanuit het oogpunt van een mogelijke koper. Dat is moeilijk als je al jaren in dat huis woont. Annette is er een ster in. Ze geeft simpele maar effectieve adviezen, maakt gebruik van bestaande spullen en je kunt eventueel ook items huren. Het was een succesvolle samenwerking. Bedankt!

Loes Helsloot

150 150 A.W.

Loes Helsloot

Annette is een zeer inspirerende vrouw die snel ziet welke elementen en meubels in een huis passen en welke niet. Ons huis heeft zij voor de verkoop gerestyled en mede daardoor was het binnen vijf dagen verkocht. In het begin dachten we: mooi niet. Ons interieur is prachtig en hoeft geen verandering.. Maar toen dachten we: wie zijn wij dat we daar over kunnen oordelen? Wie zijn straks de kijkers? Waarschijnlijk een stuk jonger dan wij. En waar houden die van? De makelaar en Annette hebben er verstand van en zij weten het beter dan wij. Dus is Annette gekomen en hup: de helft van onze meubels naar de opslag en zelfs een muur opnieuw geverfd: Rijks warm grijs. Het resultaat was verbluffend. Wat een ruimte ineens! En die opstelling! Veel beter! We hebben zelfs na de verkoop aan Annette advies gevraagd voor het interieur, de kleuren en de opstelling van de meubels in ons nieuwe huis dat momenteel wordt gebouwd en we weten nu al: dat wordt een paleisje! Dank, Annette voor je hulp en bovenal voor de gezellige sfeer die je met je mee brengt.

 

 

Dennis Mikkelsen

150 150 A.W.

Dennis Mikkelsen

Annette heeft ons geholpen met de styling van ons huis voor de verkoop en ik kan Annette, en het stylen van je huis voor verkoop, zeer aanbevelen!

Ik heb de indruk dat er in Nederland vaak nog wat onwennig aangekeken wordt tegen styling voor verkoop. Dat is mijn ogen onterecht. Een huis kopen is emotie, de eerste indruk telt en een heel erg goed verkoopresultaat tikt voor jou als verkoper doorgaans sneller aan dan sparen.
Styling is dan ook een hele slimme investering: het verdient zich dubbel en dwars terug, óók in een tijd dat overbieden de norm is.
lees meer

Jet Biggelaar Amsterdam

150 150 A.W.

Jet Biggelaar Amsterdam

Annette heeft op ons verzoek de flat van mijn moeder gestyled. Een leuke flat met een mooi uitzicht maar redelijk gedateerd. (Mijn moeder was 87).
Annette heeft er een prachtige en lichte flat van gemaakt waarbij de kwaliteit van de flat optimaal werd geaccentueerd. Ze heeft echter meer gedaan; door in elke kamer een voorwerp, een schilderij, een opstelling van mijn moeder te behouden, bleef het ook een beetje mijn moeders huis en dat was heel bijzonder.
De flat is binnen twee maanden voor de vraagprijs verkocht.

https://www.linkedin.com/in/annetteweyand/

Valerie Houpperichs

150 150 A.W.

Valerie Houpperichs

Annette! Ontzettend bedankt voor je styling en fotografie van mijn appartementje voor verkoop. Door jouw vlotte en goede interieurstijl werd niet alleen goed zichtbaar hoeveel mogelijk is op zo’n klein oppervlak (het hele grote bed en het bureautje vond ik de toppers :-)). Maar ook dacht ik even ‘wat is het leuk geworden, ik wil niet meer verkopen!’ 😉 dankjewel en tot een volgende keer!

 

Laetitia Ruchtie

150 150 A.W.

Laetitia Ruchtie

Bij de verkoop van een huis komt veel kijken, veel georganiseer maar ook emoties. Het is dan heel fijn dat er iemand is die objectief naar het te verkopen huis kan kijken en het verkoop gereed maakt. Een goede advertentie is het halve werk zeg maar. En dat is wat Annette doet. Zij zorgt dat het huis een professionele, universele uitstraling krijgt, geheel in lijn die optimaal aansluit bij de behoefte van de doelgroep. Dankzij Annette hebben wij ons huis snel verkocht. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.

Jessica Prins

150 150 A.W.
Jessica Prins
Wij hebben voor de verkoop van ons huis gebruik gemaakt van de diensten van Annette voor fotografie en styling. Het was een prettige samenwerking en het is ons heel goed bevallen. Wij werden goed geadviseerd en totaal ontzorgd doordat zij alles regelde voor ons. De foto’s van het huis zijn fantastisch geworden en de aanpassingen van de inrichting voor de verkoop was ook heel mooi. Wij vroegen ons zelf af waarom we dit niet eerder hadden gedaan, want ons huis werd er veel mooier door! Het huis is snel verkocht en dat is mede door de mooie styling van Annette gekomen.

Brian Oostenbrink

150 150 A.W.

Brian Oostenbrink

Ik ben onlangs verhuisd naar een nieuwe woning en heb de oude woning opgeknapt en die stond daarna dus leeg. Een bijzonder object (en aan de prijs) dat niet een breed publiek aanspreekt. En een leeg huis spreekt helemaal niemand aan. Ik zag er dan ook tegenop om op zoek te gaan naar een goede stylist die mij niet alleen goed kon adviseren maar mij ook van een bij het huis passende tijdelijke inrichting kon voorzien. En de hele rompslomp van het regelen kon besparen. Dat ik daartegen opzag was terecht. Veel aanbod maar weinig kwaliteit, inzicht en ervaring. Een aantal aanbieders op bezoek gehad en offertes ontvangen maar ik had er weinig vertrouwen in. Veel standaard en enigszins goedkoop ogende inrichting en accessoires wat niet passend was bij mijn huis. lees meer