• WINNER BEST OF HOME STAGING & CLIENT CARE OF IAHSP – INTERNATIONAL ASSOCIATION OF HOME STAGING PROFESSIONALS FOR 2019, 2020 & 2021!

Mod'Arte Woningpresentatie Mod'Arte Woningpresentatie Mod'Arte Woningpresentatie Mod'Arte Woningpresentatie Mod'Arte Woningpresentatie

Referenties


Merel Feenstra

Wat heb jij ons fijn geholpen bij de styling van ons huis voor de verkoop! Onze woning was na jouw styling binnen 1 week verkocht! Helemaal super. En het was gewoon ook allemaal helemaal prachtig. Fijne samenwerking. Goed werk Annette. Veel dank!


Frans Post

Ongelofelijke transformatie van mijn huis en in een week verkocht !!! Super gedaan, Annette – het zag er echt geweldig uit!! Wat een service …… bedankt, Frans

 


Erik Bosman

Annette, ik wil je heel hartelijk danken voor je deskundige advies met betrekking tot de manier van verkopen van ons huis. Fijn dat je je licht hierover hebt willen laten schijnen en dat je ons verder hebt kunnen helpen. We gaan direct aan de slag.


Monique Somaroe

“Mijn appartement is binnen 24 uur verkocht! Boven de vraagprijs! Jouw begeleiding heb ik als uiterst plezant ervaren. Annette is zeer kundig , ziet door de bomen wél een mooi huis. In het begeleidingsproces kun je drastische veranderingen aan brengen aan een inrichting echter zonder de klant uit het oog te verliezen. Echt bijzonder hoe je dat kan. Ik zou je diensten zeer zeker aan een ander aanbevelen. In eerste instantie ben ik via een oude kennis bij jou terecht gekomen voor alleen wat styling advies. Toen begon je met een complete metamorfose van mijn appartement. Je zag mogelijkheden waar ik nooit op was gekomen. Je maakte van mijn appartement een waar paleisje. Dat je van een nieuwbouw appartement zo een knus gezellige plek kon maken. Helemaal passend bij de doelgroep en omgeving. Mijn verwachtingen van jou zijn zeker uitgekomen en zelfs meer dan dat. Je hebt mijn appartement zodanig aangepakt dat zelf ik er eigenlijk niet meer weg wilde.  Ik zou jou aanbevelen bij mensen die moeite hebben met het veranderen van hun huis t.b.v. de verkoop. Het is namelijk voor een bewoner/eigenaar moeilijk om een interieur te veranderen conform de markt , omdat het vaak totaal niet de “smaak” is. Een eigenaar kan vaak moeilijk aannemen dat zijn/haar inrichting wordt bekritiseerd. De verkoper /eigenaar staat bij jou op de eerste plaats! Hartelijk dank Annette voor je inzet. Jou inzicht en deskundigheid heeft gezorgd voor een complete metamorfose van mijn appartement. Met als resultaat dat het verkocht werd binnen 24 uur. Tevens wil ik je bedanken dat je mij in mijn waarde hebt gelaten en voor je respect voor mijn leefomgeving. Ik heb op geen enkel moment het gevoel gehad dat ik kritiek kreeg op mijn inrichting en smaak. Nogmaals mijn dank.”


Thea en Peter Slingerland

“We zijn bij Annette terechtgekomen via mijn broer/zwager die zelf makelaar is en goede ervaringen met haar heeft. We rekende op goede tips, zodat wij ons huis zouden verkopen. Ons huis stond al maanden te koop en trok onvoldoende kijkers en dus geen koper. Onze verwachtingen zijn helemaal uitgekomen omdat ons probleem is opgelost doordat ze ons huis bekeek door de ogen van kopers en zo aanpassingen kon verrichten. Wij hebben de samenwerking en begeleiding met Annette als erg leuk ervaren. Ze heeft ons goede en nuttige tips gegeven bij het aanpakken van o.a. gedateerde elementen zoals het laten stucen van schoonmetselwerk, het schilderen van schrootwerk en de styling met een paar andere meubelen aangevuld met een accessoirespakket. Na plaatsing van de nieuwe foto’s op Funda stonden er binnen 2 uur 5 bezichtigingen in dezelfde week. Dit resulteerde in 2 biedingen en ons huis was verkocht! Wij bevelen haar zeker aan bij andere verkopers. Ga vooral zo door!”


Arjan Oudenes

“Ik ben bij Annette terechtgekomen door een tip van de verkopend makelaar. Hij vertelde mij zijn positieve ervaring. Annette heb ik ervaren als een fanatieke vrouw die helemaal opgaat in haar vak. Haar inzicht om in mijn situatie van een klein huis met een buitenplaatsje meer ruimtelijk effect te geven, dit door simpele dingen zoals het ordenen en toevoegen van kleine ‘interieur en exterieur verbeteringen’. Ik zou haar diensten graag aanbevelen aan andere verkopers. Naast een vakvrouw is Annette een warm en heel vriendelijk persoon. Toen ik Annette inhuurde dacht ik eerst, zo dat is een hoop geld maar het is lonend gezien als ik terugkijk wat Annette ervoor gedaan heeft. Ik had niet verwacht, dat in een dag zoveel in en rond mijn huisje kon veranderen, dit in positieve zin. De verkoopwaarde zou stijgen was mijn mening en daarom is het voor mij de investering waard geweest. Door mijn huisje en buitenplaatsje de uitstraling te geven, dat het kopers naar binnen ‘trekt’ was het in mijn situatie gelijk bij de eerste bezoekster en binnen een week was het raak. Tevens mede door Annette haar begeleiding bij het maken van de foto’s voor funda. Ik zeg niet voor niets: je krijgt bij kopers nooit een 2e kans voor je 1e indruk. Vooraf had ik geen verwachtingen maar na het uiteindelijk resultaat adviseer ik iedereen het zeer zeker aan. Mijn tip, ga zo door en laat je talenten zoveel mogelijk zien. Ik beveel haar aan bij ieder te koop te zetten huis.”

We hebben het telefonische advies van Annette erg gewaardeerd. Ze heeft met ons doorgesproken hoe we ons huis beter kunnen presenteren op funda.
Ze heeft (onder andere) aangegeven dat de fotopresentatie nog beter kan, nadat we de woonkamer hadden opgeknapt. Van belang was om donkere muren/kozijnen wit te  maken. Dit hebben we onlangs in een weekend gedaan. De woonkamer is nu een stuk lichter geworden en er zijn nieuwe foto’s op Funda gezet. Annette heeft ons in korte tijd van een goed en deskundig advies voorzien.

Frank en Reinske Reekers

Onze geweldige styliste! Inmiddels 2 goldenoil stores ingericht. Heel erg bedankt voor al je creativiteit Annette. Your the best!

Samira Zibouh, Golden Oil Den Haag – Utrecht

Annette heeft mijn huis- en slaapkamer gerestyled.
Beide kamers waren na een grote verbouwing nog niet echt af, er miste iets. Met de toepassing van verrassende accessoires en een iets andere indeling voel ik me nu écht thuis. Annette heeft prima rekening gehouden met mijn wensen, beperkte budget en de jaren 30 stijl van mijn huis. Binnenkort worden er foto’s gemaakt van het resultaat. Kijk er nu al naar uit, benieuwd naar je ideeën voor mijn keuken en terras Annette!

Karel Witters

Succesvolle Woningverkoop Formule
Annette heeft bewezen om met beperkte middelen goede resultaten neer te zetten. Haar creativiteit en inlevingsvermogen in de doelgroep is fenomenaal.

1-2-3 Verkocht

Ik heb Annette ingehuurd omdat de styling te doen van mijn appartement wat ik wilde verkopen. Ze heeft goed advies gegeven en goede foto’s laten maken wat mijn inziens heeft geholpen bij de verkoop.

Stefanie Boers

Annette Weyand heeft mij uitstekend geholpen met de verkoop van mijn appartement. Ze heeft met me meegedacht om de beste oplossing te vinden binnen mijn budget en heeft me goede adviezen gegeven. Ze heeft gezorgd voor een zeer mooie presentatie van mijn woning en schitterende foto’s. Mijn appartement stond ruim een jaar te koop, maar was na de styling binnen 4 maanden verkocht. Ik ben erg tevreden en zou Annette zeker aanbevelen aan andere verkopers!

Ludwine Bussemaker

Annette heeft fantastisch geholpen met de styling van een te verkopen huis inclusief de verhuur van de benodigde meubels en verdere style-atributen voor een zeer redelijke prijs. De styling inclusief de interieurfoto”s hebben zeer zeker meegeholpen om het huis op korte termijn te verkopen.
Wij danken voor de verleende diensten.

Carel Zorg

Dankzij Annette is het huis uit de erfenis van onze moeder snel verkocht, zeker gezien de slechte markt! Annette heeft met haar ervaring en kunde het huis binnen no time gestyled! Het zag er door de excellente service van Mod’Arte gezellig en fris ingericht uit. Absoluut zeker dat haar styling heeft meegespeeld in
de succesvolle verkoop.

Carolyn Zorg

“Annette Weyand heeft voor de verkoop van ons kantoor Freek Fontein Makelaardij BV diverse leegstaande woningen ingericht en woningen gerestyled, waardoor de woningen binnen aanzienlijke tijd en voor een goede marktprijs zijn verkocht!!! Niet alleen vrijstaande woningen, maar ook appartementen en eengezinswoningen en in verschillende prijsklasses!” Sinds 2008 hebben wij een succesvolle samenwerking opgebouwd.

Freek Fontein, Patricia Wilkes

Ons huis stond gedurende 3 jaar leeg in de verkoop. Na inrichting binnen 5 dagen verkocht voor de verkoopprijs! Omdat we zo gecharmeerd waren (en zijn) van jouw deskundigheid hebben we je vervolgens gevraagd om ons nieuwe stekkie op Texel in te richten. Het resultaat is in één woord: verbluffend! Hoe het nu geworden is: veel groter, lichter, ruimer, sfeervoller enz. Geweldig dus. Wij bedanken je dan ook van harte voor je inzet en deskundigheid.

Carrie en Gerard Vélu

Ik vind het echt geweldig wat je hebt gedaan! Het ziet er allemaal zo mooi uit, je bent echt een vakvrouw! Super. Naast dat het goede plaatjes oplevert, is het zo ook makkelijker om trots te zijn op het huis als we bezoekers (hopelijk!) rondleiden. Dank je zeer!

Karin de Galan, Gelderblomlaan Den Haag

Ons nieuwe huis hadden we al gekocht, ons huidige huis moesten we nog kwijt. En toen kwam de crisis… We besloten al snel om een verkoopstyliste in te schakelen en kozen voor Modarte door de foto’s op de website. Met relatief weinig ingrepen veel resultaat, dat was onze indruk. En het heeft zeker resultaat gehad! Onze woning is binnen 6 weken verkocht! De samenwerking met Annette vonden wij erg plezierig. Ze is echt een vakvrouw met goede ideeën over haalbare oplossingen.

Karin en Peter, Gelderblomlaan Den Haag

Ons huis stond al 1,5 jaar te koop waarbij er ook nog eens weinig bezichtigingen waren. Annette heeft ons huis ingericht voor de verkoop en de foto’s verzorgt. Dit heeft er in grote mate toe bijgedragen dat er veel belangstelling ontstond voor ons huis en dat het daarna binnen 3 maanden is verkocht!

Niels van Eijck, Rembrandtkade Rijswijk ZH

Geweldig succes. Na inrichting is Bilderdijk snel verkocht. Hartelijk voor deze prestatie, dank voor je inzet!

Hartelijke groet, Izabel Wimmers

  • 1
  • 2